Keychain Access er et værktøj, der er indbygget i Mac OS X, der gemmer dine adgangskoder, certifikater og andre følsomme oplysninger sikkert. Du kan dog muligvis ikke bruge Keychain Access, hvis en anden har adgangskoden til din brugerkonto. Du kan ikke helt slette eller deaktivere Keychain Access, men du kan slette individuelle nøgleringe og nøgler. Ved at slette enhver nøglering eller nøgle kan du forhindre nogen i at få adgang til dine følsomme oplysninger, hvis de nogensinde logger ind på din brugerkonto.

......

Åbn mappen "Hjælpeprogrammer" i mappen Programmer i Finder.

...

Dobbeltklik på "Keychain Access."

...

Klik på låseikonet øverst til venstre på skærmen for at låse adgang til nøgleringens indstillinger.

...

Indtast brugerens login-adgangskode, og klik på "OK".

...

Vælg en nøglering i menuen Nøgleringe. Vælg for eksempel "login" for at få adgang til nøgler, der gemmer login-oplysninger. Under kategori skal du vælge den kategori af nøgleringdata, du vil vise. Højreklik på en nøgle, du vil ændre, og vælg "Slet XYZ-nøgle", hvor XZY er navnet på nøglen.

...

Højreklik på en af ​​nøgleringerne og klik på "Slet nøglering" XYZ "" for at slette alle nøgleringens data på én gang, hvor "XYZ" er navnet på en nøglering. Alternativt skal du klikke på nøglering og vælge "Slet nøglering" XYZ "" i rullemenuen Filer.

...

Vælg "Slet referencer" for at slette en nøglering fra Keychain Access, men opbevar oplysningerne i filerne. Hvis du senere vil gendanne nøglering, skal du gøre det med nøgleringskoden. Hvis du vil slette nøgleringens oplysninger permanent, skal du vælge "Slet referencer og filer."