Micro-blogging-websted Tumblr giver dig mulighed for at oprette så mange blogs, som du vil under din konto, og du kan slette enhver af dine sekundære blogs uden at påvirke din primære blog - den du opretter, når du tilmelder dig; Hvis du imidlertid sletter hele din konto, slettes alle blog, indlæg og data, der er knyttet til den konto permanent, og kan ikke hentes.

Slet data

Starter frisk

Selvom du ikke kan genaktivere en slettet konto med alt indhold intakt, kan du gå sammen med Tumblr ved hjælp af den samme e-mail-adresse, som du tidligere har brugt til den slettede konto og gendanne URL'en fra din slettede blog, hvis ingen andre har taget den, siden du har slettet din konto . Dine blogindlæg og billeder fra den slettede konto er dog stadig væk.

En anden mulighed

I stedet for at slette hele din konto kan du placere en adgangskode på en blog, du ikke bruger nu, men kan genbruge i fremtiden, hvilket giver dig mulighed for at beholde URL'en, men forhindrer andre Tumblr-brugere i at se eller interagere med den tilknyttede blog. Du kan indstille en adgangskode under menuen Indstillinger - dette fungerer kun på sekundære blogs, ikke den primære blog; den primære blog forbliver altid offentlig.