Bloker ikke en Facebook-bruger, medmindre du er villig til at miste evnen til at nå ud til hende - herunder gennem Facebooks messaging-service. Fordi punktet med blokering er at gøre brugere usynlige for hinanden på webstedet, kan du ikke udveksle private beskeder med en bruger, du har placeret på din blokerede liste.

...

Blokeringsliste

Det tager kun få sekunder at blokere en bruger. Peg din browser til personens Facebook-side, og klik på linket "Rapportér / bloker denne bruger", som findes nær bunden af ​​hans profil i venstre side af skærmen. Fortæl Facebook, hvorfor du blokerer personen ved hjælp af de tilgængelige indstillinger. Du kan finde din fulde liste over blokerede brugere i menuen "Privatindstillinger". Gå til linket "Rediger dine lister" i afsnittet "Bloker lister" for at se, hvem der er på din liste over blokerede brugere.

Konsekvenser af blokering

Når du blokerer for en anden bruger, bliver du straks usynlig for hende og omvendt. Du kan ikke finde hende i søgeresultater, se hendes profil eller starte direkte kommunikation med hende - med undtagelse af at bruge nogle tredjepartsprogrammer. Selvom du stadig kan se tidligere meddelelser, du har udvekslet med brugeren, tillader Facebook dig ikke at sende en ny besked til hende, før hun er fjernet fra din liste over blokerede brugere.

Tilbageførsel

Fjernelse af en bruger gendanner din evne til at sende beskeder til ham. Mens du ser din liste over blokerede brugere, skal du klikke på linket "Fjern" ved siden af ​​en persons navn og derefter klikke på "Bekræft" for at fjerne blokering af ham. Når du har fjernet blokeringen af ​​en bruger, kan du også sende en ny venneanmodning og se de dele af hans profil, der er tilgængelige for Facebook-samfundet.

Overvejelser

Selvom en bruger aldrig får besked, når du blokerer for hende, når hun ikke længere ser dig omkring Facebook, kan hun måske finde ud af, at du har gjort det. Husk, at blokering af en bruger får dig til at miste adgang til alle offentlige meddelelser, du har efterladt på en brugers profil, f.eks. Kommentarer under fotos. Du skal starte en ny venneanmodning, før en blokeret bruger returneres til din venneliste - en meddelelse kan være knyttet til anmodningen, men den er ikke påkrævet.